keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Synttärikortteja

Kuten edellisessä postauksessa jo vihjasinkin, käsityöt ovat pölyttymässä, mutta niin on askarteluhuonekin. Oikeastaan tein jopa niin, että tein päällisinpuoleisen kevätsiivouksen siellä: ensin askartelin hullunlailla useamman illan, sitten pistin pitkästä aikaa ihan kaikki nätisti paikoilleen ja totesin, että nyt pitäisi olla koko kesäksi kortit valmiina ja voi siityä ulkohommiin. (toim. huom. tässä kuvia ladatessani tuli kyllä mieleen vielä muutamakin kortti, joka pitää tehdä, ettei voi ihan koko kesäksi sulkea askarteluhuoneen ovea)

Askartelumaraton tuloksia kuitenkin vasta tässä, koska säät määräsivät ulosmenon ja korttien kuvaaminen jäikin sitten odottamaan sadepäivää. :)

Askartelumaratonin tuloksia 1/3
Juuri autoa vaihtaneelle miehelle syntymäpäiväkortti. Autoleimasin tuore hankinta sinellistä, harmaalla kartongilla alla mustalla värillä leimattua koristekiehkuraa, kuviolävistäjällä vähän hopeita kukkasia kulmaan ja bigshotillahan nuo muodot on leikelty. 


Nimipäiväkortti, bigshotilla isot muodot, valmiita paperikukkia kulmaan, liquid pearlit päälle ja ääriviivatarrasta onnittelu


Kaksivuotiaalle kesäinen kortti, värikästä kuten on saajakin. Bigshot pääosassa ja tuoreet kirjain- ja numerostanssit. Kulmassa kuumailmapallo ja Onnea leimattuna. 


Kuten kuvasta voi arvata, kuumailmapalloleimasin on uusi. Pari kopiota heti samalla mallilla.


Ennustan näiden saajien olevan veljeksiä... 


Ja sitten se yksi tärkeimmistä syntymäpäivistä ikinä, sellaisenkin lähipiirissä oleva kokee tänä keväänä... muistan kyllä hämärästi itsekin, kun tuntui että ovi maailmaan avautuu... ja itseasiassa, niinhän se juuri on. 

Autoleimasin Sinellistä, numerostanssi Heidin korttipajasta, sydämet ja nuottiavain ensimmäisiä stanssiostoksia, en muista neää ostopaikkaa. 


Kuten otsikosta voi arvata: to be continued...

1 kommentti: