torstai 21. toukokuuta 2015

Rippijuhliin onnittelukortteja


Sinellissä käydessäni keväällä löysin muum ostosmanian muassa leimasinsetin, jossa oli ristejä ja muuta raamatullista. En kokenut muuten niin omakseni, mutta niitä ristejä tarvitaan kyllä, koska rippijuhliakin pukkaa tulevalle kesälle. Niinpä tässä tulee keväisen...

askartelumaratonin tuotoksia 2/3


Kuviointi Bighotilla ja kohokuviointitaskulla, sekin tuore hankinta. Kukkaboordi myös Bigshotilla, uutuuttaan hohti tätä tehdessä tämäkin terä, risti leimattu ja kukka valmiina ostettu, bling-bling-strassitarra keskelle ja valmis. 


Edellisen kortin boordileikkurin kanssa samassa paketissa tuli myös tällainen boordi, kukat pussista ja taustan pitsitähti myös Bigshotilla leikattu. Onnea rippipäivänäsi tehty tietokoneella


Bigshotilla leikattu taustakuvio kiiltävästä ja metallihohtoisesta pinkistä, tarrataustaisia helmen/kristallin puolikkaita ristiksi ja kukkanen päälle myös bigshot-leikkuriterillä. Teksti on ääriviivaratta.


Poikamaisempi versio, teksti tietokoneella tehty, mopedi on leimattu, samoin risti. 


Yksinkertaisuus kunniaan: neljä samankokoista pahvinkappaletta, leimasimia tasan 2 ja tummalle hopeaa kohopulveria, harmaalle vain mustaa leimasinväriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti