tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ihan oma askartelutila (osa 3)

Olemme "jo" vaiheessa 3! Uudet pinnat

Huone on vihdoin levytetty, vanha muuri uudelleen rapattu ja maalattu, lattia maaltattu ja seinät tapetoitu!Tapettien valinnassa olen kyllä onnistunut olemaan lähes joka kerta melko ripeä.

Ensimmäiset tapetit (kolmelle seinälle) löytyi alennuskorista viidessä minuutissa. Hintaa niille ei kovinkaan paljoa siis kertynyt, muistaakseni 8 € per rulla. Perusharmaa toimii mielestäni rauhoittavana elementtinä muuten kovin rikkonaisille seinille.Yhden ja isoimman seinän tapetiksi halusin jotain räväkämpää ja nimenomaan inspiroivaa huoneen käyttötarkoitus huomioon ottaen. Ensin ajattelin, että väriä pitää olla. Tapettikaupassa harmaan tapetin kaveriksi valikoitui kuitenkin hyvin mustavalkoinen kuviotapetti. Miksikö? No siksi, että en osannut päättää sinisen ja punaisen välillä ja päätin, että väri tulee sitten verhoista, matoista ja muista tavaroista. Näin saan värimaailmaksi vaikka joka vuosi erilaisen paljon helpommin. ja valintaan kului kaikki huikeat 15 minuuttia ja yksi kauppareissu.Peräseinältä purettiin pimeä ja hankala komero. Tilalle on tulossa avohyllyt, joskus... Mikäli ne haluaa kuitenkin piiloon, voi sen hoitaa vaikka verholla.


Listat puuttuu, maalaamatta ja puuttuvat hankkimatta.
Sähkömiestäkin vielä tarvitaan, se on sentään soitettu jo... 


Vanhan rakastajana en voinut kuitenkaan kaikkea vanhaa hävittää. Ukkokullan vastusteluista huolimatta kielsin ehdottomasti vanhojen oven karmien ja oven maalaamisen, pitäähän sitä vähän patinaa olla... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti