perjantai 28. maaliskuuta 2014

Bloggausnurkkahaaste, sisustushaaste ja bloggari-haaste...

Sain Punaisen tuvan taikoja -blogin Eilalta haastenipun ja tunnustuksen, jolle annan oikeasti arvoa!


Kiitos Eila!

1. Haaste: Esittele oma bloggausnurkka


Tämä on nyt vähän sellainen siirtymävaihe, että tuntuu hoopolta esitellä ruokasalin pöytä, jossa bloggaan. Askarteluhuonetta odotellessa olen kuitenkin tähän kotiutunut läppärini kanssa...

Nähtäväksi jää, muuttaako kone askarteluhuoneeseen pysyvästi, kunhan se joskus valmistuu.

2. Haaste: Kysymyksiä

 1. Sisustustyylisi

  Tällä hetkellä ei voi ottaa kuvaa siitä, sillä tämän hetkinen sisustus on siippani käsialaa. Minä vain muutin tavarani tähän valmiiseen torppaan. Suurta inputtia en ole joutunut/saanut vielä sisustukseen laittaa, sillä täälllä vallitsee nyt suloinen kompromissi ja keskeneräisyys. 

  Tyylini on kuitenkin ehdottoman anti-moderni, koska vihaan korkeakiiltovalkoista.

  Tyylini on myös anti-maalaisromanttinen, koska vihaan sitä, että maalataan ihan-mikä-tahansa-esine-valkoiseksi-ja-väitetään-sitä-maalaisromanttiseksi. Tyyli pitäisi nimetä uudelleen valkoromantiikaksi.

  Minun tyylini on ehdottomasti autenttinen maalaisuus: vanhoja eri aikakausien huonekaluja sulassa sovussa ja ronskisti väriä (ei värin väliä, kunhan se on sininen, punainen, violetti tai murrettu vihreä). Ja kun puitteet sallii, pöydälle LIINA! Mitä värikkäämpi, sen parempi.

  Ei pidä sotkea tyyliäni retroon, sillä 70-luvun verhot ja ruskeat sävyt saavat karvani pystyyn. Siis sopivasti itsensä näköistä ja maalaistaustaa unohtamatta.
 2. Designesine tai -huonekalu joka ei ikinä tule teille?

  Kaikki. En pidä mistään rumasta vain siksi, että sillä on nimeä ja se on kallis. Pyh!
 3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

  Olen lähes tyystin hylännyt television. On niin paljon tekemistä, jolta tv vie aikaa. Kuitenkaan Putousta ja Maajussille morseinta ei voi jättää väliin. Joten tältä pohjalta pakko sanoa, että... tattadattadaa... Antsku!
 4. Suosikkisi leivonnassa?

  Vaikea! Sanoisinko, että hyvä nuolija. :)
 5. Mitkä viisi blogia on suosikkejasi
  Oikeastaan olen viime aikoina lukenut jutun kaksi niin monesta blogista ja yhtään hyväksi havaittua tuttua en ole ehtinyt/jaksanut seurata, että vaikea valinta. Mun pitäisi saada valita 30 parasta, niin sitten vois helpottaa...  Jos nyt otetaan satunnaisotannalla niistä lemppareista muutama...

 • http://ellinkoti.blogspot.fi/
 • http://iinun.blogspot.fi/
 • http://prinsessajuttu.blogspot.fi/
 • http://harmaata.blogspot.fi/
 • http://virkkaushomma.blogspot.fi/


3. Haaste: Bloggari esiin


Huomaa AIV-lakki!

Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa esim. omaa kuvaa sivulleen. Olisi kuitenkin mukava nähdä minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuuden kuvallasi.


Harvalla on lapsuuskuvia tiedostoissaan, mutta vanhan valokuvan saa helposti sähköisesti julkaistavaan muotoon ottamalla siitä kuvan digikameralla.

Nyt selaamaan valokuva-albumeita!
Laita haaste kiertämään jakamalla saamasi haaste kahdelle tai useammalle bloggaajalle.

Haastan kaikki lempiblogistini ja miksei lukijanikin. Tasapuolisesti. En kuitenkaan lähde tätä haastetta suurella ahkeruudella eteenpäin viemään, koska niitä tuppaa olemaan nykyisin varsin paljon. 


2 kommenttia:

 1. Kiitos, kun vastasit. Mie vähän toivoin siulta sisustuskuvia, koska olen päätellyt tyylisi olevan juuri sellainen kuin kerroit ja mie tarvisin vahvasti ideakuvia mein vanhaan hirsitaloon. :D Miekään en ihan hirveästi innostu maalaisromantiikasta vaaleuden, "patinoinnin" (jolla ei ole käytön jälkien kanssa mitään tekemistä), ja sen romanttisuuden vuoksi. Se tuntuu olevan kuiten nyt vahvasti in vanhoissa taloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila!
   Lupaan sinulle sisustuskuvia, kunhan oksasaksien varresta maltan ja saan jonkun nurkan esittelykelpoiseen kuntoon. :)

   Poista