maanantai 17. helmikuuta 2014

Ihan oma askartelutila (osa 1)

Haaveet ne on, mitkä kantaa. Ne saa jaksamaan ja pinnistelemään ja antavat voimia.

Uusi vuosi on aloitettu blogihiljaisuuden lisäksi tekemällä kaikenlaista aikaa viepää yhtäaikaa, niin että tuntuu, ettei mikään asia etene ihan loppuun asti.

Koko alkuvuoden olen elänyt pahvilaatikoiden keskellä: Olen pakannut, purkanut, järjestänyt, pakannut taas... Olen siis jälleen kerran muuttanut. Siitä ei oikein riittänyt blogattavaa, puhumattakaan että olisi ollut aikaa moiseen. Ketä nyt kiinnostaisikaan lakanoiden viikkaaminen tai astiakaappien tyhjentäminen ja uudelleen järjestely.

Nyt alkaa näkyä valoa tunnelin päässä. Laatikkovuori on onneksi jo paljon isompi siellä missä on tyhjät laatikot. Oma virkkausnurkka on jo olemassa, jos siihen vaan ehtisi istahtaa. Kassissa kulkee pari työtä, jotka etenevät vaan työmatkoilla. Muuten kaikki askarteluun ja käsitöihin liittyvä on vielä pakattuna ja pysyykin niin hetken, sillä...

Muutto toi mukanaan myös mahdollisuuden toteuttaa haave: OMA ASKARTELUTILA!

JIHUU! *tasajalkahyppelyä ja intiaanihuutoa*

Vaihe 1: Olemassa olevan tilan tyhjentäminen & siivous sekä tilannekartoitus

Tila oli tyhjennetty ja siivottu parissa illassa. Ja usko pois, kaikki kuvat ovat yhdestä ja samasta huoneesta!

Kuin puolivahingossa imuri irroitti vanhaa tapettia, joten pakko oli kurkistaa, mitä siellä alla on. Kuvassa voi joku tarkkasilmäinen bongata kolmea tai neljää erilaista tapettia, mutta todellisuudessa kerroksia taitaa olla 6... :)

Nyt on sitten mietitty, mitä seuraavaksi. Mikä lähtee, mikä jää?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti