perjantai 20. joulukuuta 2013

Salainen virkkausystävä 2013

Osallistuin syksyn 2013 aikana Salainen virkkausystävä -rinkiin.Erityiskiitos koko ringistä kuuluu "emännälle", joka jaksoi kitiseviä rinkiläisiä ja ehti seurata tilannetta oman arkensa ohella. Suurkiitos!

Ringin ideana oli lähettää paketteja kerran kuussa paljastamatta itseään. Vastavuoroisesti vastaanotit kerran kuussa paketin joltakin tuntemattomalta. Saamani paketit esittelinkin, kuten säännöissä sanottiin, aina ne saatuani. Se oli mukava keino päästä kiittämään tuntematonta, ja kiittämistä paketeissa piisasikin!

En kuitenkaan älynnyt kuvata kokonaan omia lähetyksiäni, ja se nyt vähän harmittaa. Oma salainen ystäväni kun ei julkaissut kuvia kaikista lähettämistäni paketeista ja niin ollen voin vain päätellä, että joko ne eivät kaikki menneet koskaan perille tai sitten ne olivat niin mälsiä, ettei saaja keksinyt niistä hyvää sanaa.

Yhtä paljon, ellei enemmän, harmittaa emäntämme puolesta. Kaikille ei yksinkertaisesti sopinut näinkään pitkäjänteinen asia, kuin 4 kuukauden aikana 4 paketin kokoaminen ja lähettäminen. Osa siis laistoi sopimuksesta ja vastaanotto oli kaikenkirjava. Eniten ihmettelen sitä itsekkyyttä, jonka tämä paljasti: rinkiläiset meinasivat laittaa koston kierteen liikkeelle ja rankaista omaa salaista ystäväänsä paketittomuudella, koska eivät ITSE saaneet. 2000-luku ja sivistysvaltio... ja ihmiset edelleen yhtä pieniä ja pikkumaisia kuin aina vuosisatojen ajan.

Kiitos vielä kerran Mia! 

Otin onneksi kuvat edes osasta pakettien sisällöstä: niistä itse tehdyistä.

Lokakuun paketissa lähti salaiselle ystävälle virkattu kori karkin kera:
Marraskuun paketissa lähti korin kaveriksi pieni liina:Joulukuun paketissa posti kuljetti ystävälleni lumihiutaleita ja liinan, jotka olivat jo aikaisempaa tuotantoa:
- liina
- lumihiutaleet

Rinkiin osallistuminen oli tarkoitettu syksyn piristykseksi, niin itselle kuin muille. Lahjojen saaminen on aina mukavaa, kuten yleensä antaminenkin (Jos siitä nyt jäikin vähän paha maku suuhun, kun joutui emännältä kyselemään paketin perille menosta moneen kertaan).

Tällaiseen syksyversioon olisi pitänyt ymmärtää olla osallistumatta. Meinasi tulla stressi, kun samaan aikaan työn alla oli suuritöisempi joululahja. Aika on kuitenkin aina rajallista, ja jo joululahjan tekeminen venyi useammalle kuukaudelle.

Vaikka nyt kevääksi alkoi uusi rinki, päätin jättää osallistumatta. Toivon kaikille muille siihen osallistuville yhtä hyvää tuuria salaisen ystävän kanssa, joka lähetti minulle mitä ihanimpia ja osuvimpia lahjoja. Henkilöllisyys on vielä paljastumatta, koska viimeinen paketti on jäänyt johonkin jouluruuhkaan. Laiskemmille totean: Älä osallistu. Aiheutat pahaa mieltä monelle. Ja vaikka saisi paketit ajallaan postiin, ei se riitä. Kuvan julkaiseminen sovitulla tavalla on yhtä tärkeää, jotta salainen ystävänne tietää sen tulleen edes perille.

2 kommenttia:

  1. Mää otin sit varmaan "sun paikan" kevään ringistä :) Oon innoissani! Tilasin vähän uutta ihanaa lankaakin, toivottavasti osuu virkkauskaverin makuun se ekan paketin värimaailma.

    -A--*

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta ja rehellisestä tekstistä. Ei ollut emäntänä todellakaan helppo olla, mutta yritetään vielä kevään rinki jaksaa. Valitettavaa, että tähän maailmaan mahtuu niin paljon pahaa oloa, että sitä pitää purkaa muihin. Ikävää, ettet osallistu kevään rinkiin, mutta ymmärrän sen täysin. Itse jatkan edelleenkin, koska ei minua näin pienestä nujerreta. Hyvää ja parempaa tulevaa uutta vuotta toivottaa ringin emäntä Mia

    VastaaPoista