lauantai 27. huhtikuuta 2013

Eine

Tällä kertaa otsikkokin eestiksi: Eine - Välipala, kevyt ateria

Tänään ja eilen oli taas Niitä päiviä... Ajattelin tehdä asiaa A, mutta juutuinkin tekemään asiaa B ja vähän jopa asiaa C. Kun sitten lopulta pääsin siihen pisteeseen, että voisin tarttua asiaan A, huomasin, että sen toteuttaminen vaatii vielä asian D, joka taas ottaa oman aikansa, joten asia A piti lykätä kokonaan tuonnemmaksi.

Niinpä tartuin välipalaksi Jan Eastonin kirjaan 200 virkattua ruutua (200 heegeldatud ruutu). Kaivoin kirjasta välittömästi mallin Paju, jonka vuoksi koko kirjan ostin.


Tein ensimmäisen kokeilun kunnianhimoisesti Kotiväki-langasta, joten äkkiseltään se ainakin kupruili joka suuntaan. Ja onhan se mahdollista, että luin ohjetta väärin. 


Pikapingotuksessa lappu näyttää jo siedettävältä.


Kokeiluja pitää jatkaa ja kokeilla ihan ensin vastaavaa villasekoitelangasta. Jos se silläkin kupruilee, niin sitten tämäkin ruutu saa niin tutun kohtalon, Santra vääntää siitä oman variaationsa. :) 

HOX! Enkä kyllä pahasti yhtään, jos joku suomenkielisen painoksen omaava viitsii kirjata kerroksen 4 alun kommentteihin, niin voisin tarkistaa omat käännöskykyni. 

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä kaunis lappumalli! Varmaan oma haasteensa virkkaustyössä tuo kääntäminen. Itse olen tosi huono alkamaan tekemään mitään edes englanninkielillä ohjeilla.

    VastaaPoista