torstai 7. maaliskuuta 2013

Tervehdyksiä

Yritys oli tänäiltana tehdä muutamakin kortti, koska lähiaikoina on tarpeita sellaisille.

1. Rinkulakortti

Ensimmäiseen hain innoitusta Arjen iloja -blogista.


Minulla tosin ei ole Bigshottia eikä kymmeniä leikkureita, joten jouduin temuamaan rinkulani ihan perinteisellä ympyräviivotin-lyijykynä-sakset-yhdistelmällä...
...sillä seurauksella että todellakin on käsintehdyn jälki näissä (ja en välttämättä ole NÄIN käsintehdyn näköisen ystävä).


Sydänleikkurilla tein vielä sydämelle varjonkin...


Ja pihinä piti viimeinenkin rinkulan ylijäämä pala johonkin käyttää. :)

2. kiukulla valmiiksi -kortti

Toisen kortin innoittajaksi otin korttipohjan. Enkä minkä tahansa korttipohjan. Tämä on nimittäin ostettu aikaa ennen kuin oli keksittykään bigshotteja, ääriviivatarrojaa tai leimasinvärejä askartelukäyttöön. Aikaa ennen kuin oli ihan ok, että aikuinen ihminen käyttää kymppejä ellei satoja euroja vuodessa askartelemiseen. Aikaa ennen euroa itseasiassa.... Ja ennen kaikkea aikaa ennen kuin vihasin persikanväriä. (ja se kamala korttipohja jäi kuvaamatta ennen tekemistä)


Ajatus oli hieno: Leimasin mustalla kiekuroita ruskeaan kartonkiin ja yritin tehdä kullan värisellä päälle koholeimapulverilla hienon lehdykän. Välikuivatuksesta huolimatta näkymättömän pienet hippuset tarttuivat myös mustiin kiekuroihin ja tulos oli enemmän kuin suttuinen. Kuvassa näyttää jopa siedettävältä, livenä näytti siltä, kuin joku olisi räjähtänyt.

Plään B.


Kortin sisälle kullanvärinen leimakuva (kohopulverin käytön aloittamisen jälkeen nää näyttää aina mun silmään ihan pliisuilta...)


Ruusu näkyy reiästä ja päällekin piti sitten jotain kehitellä. Ei nyt mitenkään über-hienoa, mutta kai tuon jollekin kehtaa antaa. Reikäkortit ja persikanväri... siinä kyllä todellakin mulle haastetta kerrakseen.

Tämän tusaamisen jälkeen into lopahti. Optimistina jätin kuitenkin tarpeet leväälleen, josko viikonloppuna saisin aikaan pari puuttuvaa korttia vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti