torstai 21. helmikuuta 2013

Sekasortoinen harmonian havittelu

Pienen pienen asuntoni katseenkiinnittäjiä on kaksi. Sohva, joka useimmiten on lankakerien valloittama sekä avohyllykkö, johon koitan saada ahdettua kaikki virkkauskirjat ja askartelutarvikkeet sulassa sovussa stereoiden ja tärkeiden papereiden kanssa.

Askartelutarvikkeitani varten sain avohyllykköön kaverilta kenkälaatikoita, jotta lävistäjät, korttipohjat, nauhat sun muut pysyvät jossain ojennuksessa. Päällystin ne tapetilla samannäköisiksi, jotta ulkoasu olisi vähän rauhallisempi (ei, silmääni ei miellytä, jos vierekkäin on musta, harmaa ja kirkuvan vihreä laatikko, vieressään punaisia, mustia ja sinisiä mappeja ja lehtikoteloita).Harmittavasti ennen-kuva jäi ottamatta.

Sen lisäksi ostin tiimarin alekopasta vähän krymppääntyneitä ja inhottavan valkoisia pahvilehtikoteloita hurjalla parin euron hinnalla (3 kpl). Pahvi palaa ja maatuu, siis paljon ekologisempaa kuin muoviset kaimansa (joita olen alentunut joskus ostamaan, ja sen pitkäikäisempiä eivät olleet nekään, kun menivät halki...)

Päällystin nekin samaisella tapetilla.Nyt täydellinen harmonia edellyttäisi vielä mappikauppoja: pitää löytää kauppa joka myy oikean violetteja ja tummanharmaita mappeja. Arvaa onko sellaisia joka paikassa, jos missään...  :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Sulla aina kaikki niin järjestyksessä :-)

    VastaaPoista
  2. Harmonista ja kaunista on! Hassua, miten se mieli muuttuu. Juuri tuollainen värien kanssa hyvinkin tarkka olen ollut AINA ja nyt yhtäkkiä kaikki on pyllyllään...positiivisessa mielessä :)

    VastaaPoista