keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Iltapalaksi pizzaa, eikun pannaria, eikun... siis pizzapannaria

Nyt ei taas ole kässäilyjä eikä askarteluja valmistuneena, joten pitkästä aikaa jotain ruokapuolta (jota kuvittelin blogia perustaessani tänne enemmänkin kertyvän).



Tekaisin pitkästä aikaa pizzapannarin ja ajattelin jakaa sen ilon teidänkin kanssa.

Pizzapannari

Pohja:
4 kananmunaa
6 dl maitoa
3-4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl suolaa

Paista pohjaa 225 asteessa uunipannulla 15 minuuttia.



Lado täytteet puolikypsän pohjan päälle


Täytteenä tänään


  • kirsikkatomaatteja
  • mozarellaa
  • savukinkkusuikaletta (tavalliset pizzasuikaleet maistuu mun mielestä kamalilta)
  • reilusti oreganoa
  • ripaus adjikaa (mausteseos jossa chiliä, valkosipulia, korianteria ja... )
  • muita mausteita oman maun mukaan
  • juustoraastetta


Paista vielä 20 minuuttia


nam nam...

(toki, maistettuani mietin, että marinoidut kanasuikaleet olis voinu sopia tuohon settiin vieläkin paremmin, se testataan ensi kerralla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti