keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Koviin ja pehmeisiin paketteihin ja jokunen ihan kätöseenkin

Tuossa jokunenkin hetki sitten tein läjittäin joulukortteja ja pakettikortteja. Siitä sarjatyöstä jäi päälimmäiseksi vain kyllästyminen ja tietysti kasoittain ylijäämäpalasia.

Onhan se tietysti helppoa saada ensin idea, sitten ostaa sopiva tarvikkeet kaupasta ja sitten heittää ylimääräiset suoraan menemään, mutta ei, ei ja vielä kerran ei! Omalla kotipaikkakunnallani ei ole enää askartelupuotia, joten ostelen koko ajan kaikenlaisia tarvikkeita tilaisuuden tullen. Sitten levitän kaiken kun aloitan, kokeilen, hylkään idean jos toisenkin ja vasta sitten päästään vaiheeseen.

Tästä seuraa se, että mun hyllyllä notkuu kokonainen laatikollinen ei-edes-puolivalmiita kortin raatoja, leikattuja kappaleita ja säästeltyjä sen-niin-kamalan-kalliin-paperin-reunariekaleita.


Tällä viikolla olen siis ahkeroinnut periaatteella käytä-jämäpaloja-älä-tee-uusia.Ensin aattelin edetä osasista kokonaisuuteen. Kaikista ei tullut valmista, tällä kertaa. Toisista tuli.
Sellanen kavalkadi siitä sitten syntyi, on pikkukorttia työkaverille, toista paketin päälle ja joku naapurillekin Postin kuljettamat lähti jo :)

4 kommenttia:

 1. Tosi nättejä! Täytyy käydä katsomassa uudelleen , kun viikonloppuna paketoin lahjat ja tulee tarve pakettikorteille. Silpusta ei nimittäin ole pulaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja. pidin varsinkin tuosta vihreästä ranssikortista. Hieno!

  VastaaPoista
 3. Kauniita korttja kaikki !
  Kivasti olet erilaisia materiaaleja yhdistänyt.

  Pitäisi minunkin ottaa oppia... käytä ensin vanhat ja osta sitten uusia :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että joku muukin säilyttelee raatoja. Sama vika, myös kankaisia. Jos sitä johonkin vielä voisi käyttää.... Mutta hienoja kortteja sait aikaiseksi. Kantsii siis säästellä raatojakin ;)

  VastaaPoista