lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulupukki matkaan jo käy

Joulurauha julistetaan ylihuomenna Suomen Turussa.

ûber-jouluihmisenä en sano sinulle, että lopeta hössötys tai jätä asioita tekemättä. Sanon sinulle, että tee ihan mitä tarvitsee, jotta Joulumieli sinut saavuttaa. Priorisoi, ettei tule itku, mutta jos Sinun joulumielesi pitää kaivaa esiin siivoamalla vaatehuone tai pyyhkimällä pölyt keittiön kaapeista, anna mennä ja nauti siitä.


Tähän osoitteeseen saapuu Joulumieli arviolta kahden tunnin päästä, kun pistän imurin viimeisen kerran tänä vuonna takaisin siivouskomeroon ja puhtaat pyyhkeet naulaan.


Palataan asiaan jälleen Joulun jälkeen. :)

5 kommenttia:

 1. Minäkään en ole stressannut yhtään. Kyllä se joulu tulee ilmankin.

  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua.... ja tavataan taas :)

  VastaaPoista
 2. Viisaita, viisaita sanoja! :) Mä tein eilen maailman nopeimman "joulu"siivouksen, kesto yksi tunti ja pyyhkimäti jäi yksi sun toinenkin paikka. Ei haittaa. Mulla joulumieli tulee Lumiukko-elokuvasta (joka toivottavasti tulee tänäkin vuonna taas telkkarista) ja joululauluista (CD-kasa on taas valmiina soittimen vieressä).

  Ihanaa joulua ja onnellista Uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Minä tein pikasiivouksen ja laitoin kynttilät palamaan ja oi oi kun on siistiä.
  Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua siulle!! tänään kun paketoin vihoviimeisiä lahjoja, käväisi mielessä että pitäis kokeilla tuota kukkasysteemiä. Pohjan sain joskus joululahjaksi, vaan jäi kokeilemtta. Kivoja ruusukkeita sillä saa paketteihinkin! Palataas taas joulun jälkeen :)

  VastaaPoista
 5. Oikein tunnelmallista ja mahdollisimman onnellista ja jouluisaa joulua!! Niin se tulee, juuri kuin sen itse haluaa tulevan <3

  VastaaPoista