tiistai 20. marraskuuta 2012

Huomenna pyyhkii hyvin

Nyt minäkin sitten päätin testata tämän hullutuksen, jota antibakteerisena hypetetään (miettimättä tarkemmin, mitä se oikein tarkoittaakaan).

Voisin kyllä pauhata tovin jos toisenkin bakteerien tärkeydestä ja antibakteerisuuden pahuudesta, mutta lienee syytä vaan todeta, että pölyrätti, tiskirätti ja kaikki muutkin rätit toimivat tehtävässään hyvin, jos ovat imukykyisiä ja pysyvät HAJUTTOMAMPINA, jos kuivuvat nopeasti. (ja kaupan päälle vähän jäkätystä: mitä enemmän ostat antibakteerisia pesuaineita, sitä enemmän tuhoat myös hyödyllisiä pöpöjä ja olet jatkuvasti sairaana. NIH!)

No, siis asiaan... Päätin lankakaupassa käydessäni ostaa bambupuuvillalankaa, jota niin kehuttiin tarkoitukseen sopivaksi. Ja syntyihän siitä pari rättiä.

Käyttää en niitä tosin vielä ole raaskinut. :)

4 kommenttia:

 1. KAtsoin Annelin blogia ja lupailet hänelle pienennysohjeita.
  Saanko myös kuvanpienennysohjeet. Minulla ei ole Officea, vaan openoffice.org ilmaisohjelma ja olen laittanut photobucketiin, mutta kai sieltäkin tila loppuu. Siis missä ja miten kannattaa pienentää. Kiitos avusta.

  VastaaPoista
 2. Kaunista, raaskiiko noita edes käyttää !

  ps. Kiitos Sinulle :)

  VastaaPoista
 3. JEEEEE en olekaan yksin sitä mieltä että pöpöt ei oo pahasta! Kaikkea nättiä löysin blogistasi, virkattujen ruutujen ohjeista kiitos, minä en edes aloita mitään, jos ei ole ohjetta ;)
  Kuvan pienennysohje tuli varmasti tarpeeseen, ihan vahingossa olen onnistunut tekemään oikein, hih.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällaisesta palautteesta saan motivaationi! Kiitos siis siitä! Tosiaan, aikanaan sisuunnuin, kun missään ei ollut ohjeita, ja siksi päätin blogin perustaa. En ollut väärässä! :)

   Poista