maanantai 17. syyskuuta 2012

Lääkintää

Viikonloppu ei mennyt ihan kaikessa käsikirjoituksen mukaan. Piti muka olla aikaansaapa viikonloppu ihan omassa yksinäisyydessään. Ompelukoneen ulkoiluttaminen vaihtui kuitenkin apteekkireissuun ja sekin oli aikamoinen saavutus.Tuosta parin sadan metrin pituisesta matkasta hieman toettuani (tai kun lääkkeet alkoivat vaikuttaa) jaksoin jo tarttua parsinneulaan.


Aikaisemmin olin jo koonnut tässäkin koossa olleen osan. Aloin yhdistellä lisää virkkaamiani lappuja ja niitä ennen virkkaamaani mustaa reunusta yhteen. Tässä vaiheessa alkoi tuntua huonolta idealta. Mutta oli melko myöhästä muuttaa suunnitelmia kun 40 täysmustaa isoäidinneliötä odotti yhteistä saumaa.


Lähikuvasta taas alkuperäinen ideani jotenkin vielä tulee esiin, näyttää muka paremmalta.

No niin tai näin, se musta reuna tuohon tulee ja pääsenpähän helpommalla muutenkin: tuohon suunnittelemani koristereuna nyt ei erottuisi mihinkään, joten voin jättää sen surutta tekemättä. :)

2 kommenttia:

  1. Mahtava peitto tulossa! Ei miusta tuo musta reuna paha ole, varmaan laittaisin noin itsekin :)
    Paranemista!

    VastaaPoista
  2. Nyt on jo kahdella sivulla musta reuna, kolmatta alan kiinnittää huomenna. Peitto on jo aika painava, ja mietin että aloitinko turhaan virkkaamaan vielä yhtä pystyriviä lappuja, vai puranko ne ja jätän yhden pystyrivin lisäämättä... kauhea pulma. ratkennee viimeistään viikonloppuna.

    VastaaPoista