keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Herkkuja ja tunnustusTummat vadelma-tuorejuustomuffinsit

Koeaika uudessa työpaikassa umpeutui. Sehän tarkoittaa meillä töissä sitä, että taas leivotaan. Niinkuin leivotaan aina jakautumisen yhteydessä, kulkupeliä vaihtaessa ja nimipäivänä...

Työkaverit sai nauttiakseen kaakaomuffinseja vadelmilla ja appelsiinituorejuustolla höystettynä. Ja tällä kertaa ei vaivannut paha karma, ne onnistui ihan kerralla.
Tuo märkivän paiseen näköinen möykky tuossa keskellä on vadelma. :D


Poikkileikkauskin etäisesti muistuttaa reseptikuvaa (jos nyt joku on niin sokea, niin yläpuolella on mun tekemä ja alapuolella Pirkan kokkien tekemä).Ja reseptin poimin siis aina niin riittoisasta Pirkka-reseptipalvelusta.

Lopputulos oli hyvä, kostea ja ei edes liian imelä.

Tunnustus

MoonMamma muisti minua tunnustuksella. Kiitos, kumarrus ja halaus kaupan päälle! Tunnustuksen mukana tulivat seuraavat ohjeet:

 • Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
 • Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
 • Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
 • Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

No, minähän olen onnellinen. Muille tätä lukeville tiedoksi, MoonMamma ei ole äitini, siskoni, serkkuni tai muukaan sukulaiseni. Sen lisäksi MoonMamma ei ole edes tuttavani, joten pidän tuota varsin objektiivisesti myönnettynä kunniana. Kiitoskiitoskiitoskiitos!!!

Toisekseen, tästä "post-it-lapusta" tuli taas mieleeni, että ehkä pitäisi blogin ulkoasua muokata valkopohjaiseksi, jotta tällaisetkin kuvat näyttäisivät hyvältä... vähänkö on tökerö noin!!!!

Minä jaan tämän seuraaville blogeille:

 1. VMSoma KOPPA
  Niin paljon ihania ideoita, niin paljon hauskoja sanakäänteitä, niin paljon taivaaaaaallisia kuvia... (omaksi puolustuksekseni sanon, että omissa käsissä olevasta käsityöstä ei saa helposti kuvaa ilman apuria)
 2. Kotikutoisesti Jenny
  inspiroivasti aina jotain uutta ja sopivasti ohjeiden kera, jos lukija innostuu aiheesta! (Pääasiassa tuunausta, mutta nyttemmin odotettavissa monipuolisesti erilaisia kädentaitojuttuja, jeeee)
 3. Neulova Narttu
  ihailen kynän terävyyttä. Ihailen myös neuleita, mutta vain ihailen. Puikot eivät ole kavereitani. (Enkä vielä omista vihertävää peukaloa, joka neulovalla nartulla myös on.... aaargh)
 4. Pikku-ketun puuhamaa
  täällä myös kaikkea inspiroivaa ja aina niin valoisa elämänkatsomus! (miten minäkin osaisin kirjoittaa hermoja raastavasta flunssasta niin, ettei lukijalla synny kuvaa valittavasta narisijasta, vaan sekin näyttäytyy auvoisalta ja idylliseltä???)
 5. Purnauskis
  ja tämä, seuraan kateellisena ja lämmöllä kaikkea mitä Purnauskis saa aikaan, ja saahan se!!! Ja mausteena elämää! Me like! (lue: kateellinen niille kenellä ON elämää)

Ja jos sisustaminen ja ERITTÄIN hersyvät jutut kiinnostaa, vilkaise ihmeessä MoonMamman blogia, olen vasta hiljan alkanut selaamaan sitä ja suljen selaimen AINA hyvällä tuulella. 

4 kommenttia:

 1. On kyllä todella herkullisen näköisiä :)
  Söin niitä silmilläni.

  Kerro sitten kun olet parannellut sitä minun pussukkaani :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos ystävällisistä sanoista! :D Vähänkö repesin tuon "märkivän paiseen" kohdalla - ihan heti ei tulisi mieleeni tuota kuvausta ehkä käyttää... :DD Herrrrkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos tunnustuksesta & kauniista sanoista! Täytyy tunnustaa, että tällä hetkellä tuntuu sille, että tööttään jo aivoja pihalle nenän kautta melkosen aivotonta menoa siis :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta :)
  Sain jo männä viikolla samanlaisen ja vastasinkin...jaan omAlla tavallani kiitoksia ja kehuja, linkkejä ja vinkkejä eteenpäin, jos sopii :)

  VastaaPoista