tiistai 31. heinäkuuta 2012

Nöyrtynyt neuvostoliittolainen

Niinkuin usein käsitöiden ja etenkin nikkaroinnin kohdalla uho on kova ja sitten joudun nöyrtymään ja toteamaan, ettei se nyt sitten multa sujunut / suju.

Surullisen kuuluisa maustehylly on nyt paikallaan!


Ensinnäkin, minulla ON hyllyyn käytettyihin ruuveihin sopiva terä, olen vaan niin tonttu, etten tunnistanut sitä. Taas tarvittiin mies osoittamaan, että se on toi tossa. (voi kun osaa sapettaa silkka avuttomuus).

Ja sitten se neuvostoliittolaisuus. Niin uhosin etten tee huonoa jälkeä enkä päältä koreaa kakkua kuten itänaapurissa on tapana. Turhaa pullistelua! Kuten kuvasta näkyy, on hylly todella jämpti koloonsa. Kahden illan hiominen ei siis ollut turhaa. Siitä on nyt näkymättömältä osalta hiottu petsilakat helv***iin ja ruuvit ruuvattu sisään "nivusia myöten", ja kun se näiden toimenpiteiden jälkeen mahtui nuijimalla paikoilleen, en todellakaan jatka hiomista, jotta siihen mahtuu petsilakkaa myös siihen kohtaan, joka ei näy. Kun se nyt on noin jämpti, olkoon osa kiinteää kalustusta nyt sitten.


Mutta kuten kunnon projektin kuuluukin, tämäkin poiki uuden. Enhän mä noin sekalaista ja rumaa seurakuntaa voi silmien alla pitää (ja vielä sekalaisemmat on vielä hyllyyn laittamatta). Nyt pitää alkaa etikettien tuunaus! Joskin se voinee odottaa kylmiä syysiltoja. :)

Sitä ennen odottaa kiireellisempi projekti, josta teille pieni maistiainen, enempää ette saakaan ihan heti:


3 kommenttia:

 1. Upea kaappi tuli!
  Kyllä kannattaa olla huolellinen:)

  VastaaPoista
 2. Sain palautetta, että mittani olivat liian tarkat. No ehkä niin, mutta puolen sentin pienennyksellä ei olisi noin jämpti hylly!

  VastaaPoista
 3. Hieno hylly tuli, kyllä taistelu kannatti!=)

  VastaaPoista