lauantai 7. heinäkuuta 2012

Huussi ilman huvilaa - virkattu vessan matto

Kotiutuminen etenee - sain ostettua kirpputorilta toimivan ja van muutaman vuoden vanhan pyykkikoneen viidellä kympillä! Ja pitihän sitä harmaanvalkoista kylppäriä jollain piristääkin. Suihkuverho ja pyyhkeet tietty tuo jo jonkun verran väriä, mutta pitäähän vessassakin matto olla, eikö?

Virkkasin sitten itse, kun en mieleistäni löytänyt. Tosin en tähänkään ole tyytyväinen. En tehnyt valmiista mallista, vaan sovelsin ite aiemmista matoista oppimaani. Ja koska mallia ei ollut, lähes joka kierros on tehty kahteen tai kolmeen kertaan kun välillä lisäyksiä oli liikaa ja välillä liian vähän.


Mutta mikä mua sitten ärsyttää?

Ensinnäkin tuo raita: Käytin jämäkuteen tähän, kun kuvittelin siten saavani tarpeeksi ison maton. Nounou, kude loppui silti kesken ja eikun lisää hakemaan (onneksi on kudekauppa lähellä). En kuitenkaan viitsinyt enää raitaa purkaa, vaikka se on vähän liikaa tuohon mattoon.

Sitten itse malli... tässä on nyt mun makuun liikaa kaikkea. Olisi pitänyt keksiä tuo reunan kuvio paljon aiemminn ja käyttää sitä myös maton keskiosassa, jossa on nyt asteri-matosta apinoitua kuosia. Tai sitten olisi pitänyt tehdä reuna sillä samalla, millä tuo keskusta.

Voi pöh, sanon vaan.

Kattelen tuota nyt vähän aikaa ja jos ei miellytä, puretaan sitten vielä kerran, pojat.

1 kommentti: