tiistai 5. kesäkuuta 2012

Muidenkin kätten töitä

Kuten jo vihjasin aikaisemmassa blogikirjoitksessani, iso muutos oli ovella: Työpaikan, asunnon ja jopa paikkakunnan vaihto.

Nyt se sitten on toteutettu viimeistä piirtoa myöten ja ensimmäinen työpäivä uudessa paikassa on takana.

Viime viikolla vietettiin vanhassa työpaikassa läksiäisiä. Kyyneliltä ei siinä tilaisuudessa vältytty. Ison kasan lahjojakin olivat minulle koonneet. Kuvasin niistä osan teidänkin nähtäväksi, sillä omien kätten työt aina lämmittävät mieltä.


Yksi ompeli kassin lahjoille, toinen virkkasi kynttilälyhdyn ja yhteistyönä syntyi kortti ja kukkakimppu. Kaikki lahjat olivat hyviä ja osuvia (kuvaan päässeet ja ne muutkin), mutta mieltä lämmitti kuitenkin eniten se tieto, että kuvan kukkakimpun kukat olivat koko tiimin yhteistyötä. Jokainen siis antoi kimppuun panoksensa. Allergiselle sopivien kukkien materiaalit ovat itselleni kovin tuttuja vuosien varrelta, erilaisista oppaista joita olen itsekin ollut tekemässä.


Viimetöiksi sain itsekin oppia moisen kukan tekemiseen. Lupasivat kyllä jälkitoimituksena ohjeenkin lähettää, jos en satu enää muistamaan miten tuo tehtiin, kun tarve ilmenee. :)

Kestävä kukkakimppu ja kaunis koriste eteisessä tervetuloa toivottamassa.

2 kommenttia: