torstai 21. kesäkuuta 2012

Kotouttamisprojekti jatkuu - Ei näin!

Uuden kodin sisustamisprojekti sai tänään jatkoa. Kuten kunnon pikkumartan tavoin konsanaan sain vihdoin itsestäni irti sen verran että kaivoin ompelukoneen esiin ja lyhensin vanhoista verhoista keittiöön sopivat verhot. Eikös juhannukseksi aina laiteta pirtti kuntoon ja koivut oven pieleen?


Ei näin!!!! Mittasin tarvittavan verhon pituuden ja aloin lyhentää aiemmin ostamiani 240 senttisiä verhoja. Mittasin verhon, ja leikkasin reunasta pätkän ja vedin kankaan pokki lankasuoraan repimällä. Sillitin ja silitin, ompelin ja ripustin ikkunaan... ja voi P"#¤%%¤%/ kun vasta sitten tajusin etteipä koko verho ole lankasuoraan tehty, ja se on toisesta reunasta kokonaista 5 senttiä lyhyempi!!!

Kiltisti ratkoja käteen ja aloittamaan alusta. Onneksi (huom, olen mokannut ennenkin) tajusin aloittaessani, ettei verhossa tarvita tiukkaa tikkiä ja tein tosi pitkillä pistoilla tuon ompeleen. Oli siis nopsaan ratkottu.


Nyt keittiössäni on kaksi ainakin lähes yhtä pitkää verhoa.

Keittiön sisustaminen onkin oikea hammasten kiristyksen kohde. Keittiön kaapit kun ovat näin "ihanat":


Ajattelin, että sopii tai ei, täytän keittiön muuten sinisen, petrolin ja turkoosin väreillä, jotta saan hukattua tuon persikan värin. Lattiakin kun on vielä oksennuksen keltaisen harmaata muovimattoa niin yhhyh...

Toinen kukkanen keittiössä on asuntoilmoituksessa mainittu liesituuletin.


Näetkö sinä tässä kuvassa liesituulettimen? Älä välitä en minäkään Ylähylly on kohtuullisen korkealla tällaiselle persjalkaiselle, joten siihen piti saada jotain hyödytöntä rojua piristämään. Kokeilin jo olemassa olevia koristeitani, mutta näyttivät lähinnä hakaneulalta suuren teatterin lavalla, joten eikun taas kirpparille ja muutama korkea kissa-pullo hyllyä koristamaan.. Taitaa kaivata vielä paria, jotta on tarpeeksi täyteläinen, vai mitä?

Kissat toivottavat sinulle oikein hyvää juhannustaEi kommentteja:

Lähetä kommentti