perjantai 11. toukokuuta 2012

taukoa käsitöissä ja tunnustus (hui!)

Nyt on mennyt bloggaaminen ihan joksikin muuksi kuin kätten töiden esittelyksi. Johtunee siitäkin, että olen tässä jonkun aikaa käyttänyt kaiken aivokapasiteettini elämän uudelleen järjestämiseen... Edessä on nimittäin työpaikan, asunnon ja jopa asuinpaikkakunnan vaihto. Kääkkääk! Minun elämässäni tällainen ainakin on kovin iso askel ja pelottaa niin vietävästi. Mutta eiköhän sitten uudella paikkakunnalla ole aikaa taas kässäillä ja askarrella, kun en juuri ketään sieltä tunne. Jätin jopa viittävaille valmiin isoäidinneliöviltin tahallani kesken, että on ekalle tylsälle illalle mielekästä tekemistä eikä pääse ikävä yllättämään.

Sain tässä samassa rytinässä myös tunnustuksen!!! (minä olen tällaisesta otettu, oikeesti. Vaikka vähän tunnustuksen merkitystä vie nuo "lähetä tämä 15 eteenpäin...." Voisipa joku olla  tällaisesta sitäkin mieltä, että entisaikojen ketjukirjeitähän nämä vaan ovat, eikä näissä ole siis aitoa tunnustusta mukana paljoakaan... Silti olen otettu!!! )Kiitos siis Sari tunnustuksesta!


Tunnustuksen ohjeet:


 • Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
 • Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
 • Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
 • Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta. (olen kyllä sitä mieltä että jaa eteenpäin jos huvittaa, ja anna sellaiselle joka tunnustuksen ansaitsee. Kukaan ei sakota, vaikket löydäkäään 15 tunnustuksen arvoista blogia tähän hätään).


Ja ne faktat


 1. Olen kohtuutempperamenttinen ja käsityö lentää kirjaimellisesti päin seiniä, jos jokin on hankalaa / tulee virhe.
 2. Näinä tasa-arvon aikoina taidan olla melkoinen sovinisti, koska ihannekäsitykseni naisesta ylipäätään on melkomoinen martta: osaa leipoa upeita luomuksia, saa puutarhan kukkimaan, ompelee omat vaatteensa ja askartelee ja taiteilee muutenkin huvikseen. (mutta mistä aika kaikkeen perehtymiseen ja tekemiseen????) Renkaiden vaihto ja nurmikon leikkuu sopii mun mielestä miehelle ihan mainiosti.
 3. Ihailen käsistään käteviä, myös miehissä. Leevi and the leevingsin sanoin, ei se ole mies eikä mikään jos ei valmistu talo omin hartiavoimin... no ehkei ihan niin pitkälle tarvitse mennä, mutta ajatus kuitenkin on ihan oikean suuntainen. 
 4. Olen pirun hyvä mököttämään
 5. Nauran aina ja kaikelle, koska en lapsena voinut. Liiasta nauramisesta sain astmakohtauksen. 
 6. Nautin huumorintajuisesta sanailusta ja harmittelen omaa hitauttani ja sitä etten ole niin sanavalmis kuin toivoisin.
 7. olen ihan varma että jos olisin syntynyt 15 vuotta myöhemmin, minulle olisi paiskattu ADHD-lääkitys, mutta nyt olen vain vilkas... :)


Tunnustuksen laitan eteenpäin:


Jennylle: http://kotikutoisesti.blogspot.com/
Neulovalle nartulle: http://neulovanarttu.blogspot.com/
KahviKanelille: http://virkkaushomma.blogspot.com/
Pikku-Ketulle: http://pikkuketunpuuhamaa2.blogspot.com/
ElliS:lle http://iloinenvyyhti.blogspot.com/
Sinille: http://www.singerisoikoon.blogspot.com/
Arjalle: http://omatjutut-arja.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti