sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Frillahuivi - röyhelöhuivi

Päätin minäkin tehdä röyhelöhuivin, kuten jo kaikki muut ovat tehneet. (Alan epäillä että olen uudelleen-hämäläistynyt todenteolla, sillä enää en ole missään asiassa ensimmäinen, toinen enkä edes kymmenes vaan kutakuinkin viimeinen innostuja innostujien joukossa.)

No siis se huivi. Ostin lankaa, koska mielestäni halvalla sain. Siitä seurasi se, että ohje vyötteessä oli englanniksi ja mutkikas tai jopa liikaa yksinkertaistettu, etten sen avulla osannut edes aloitusta tehdä. Lähdin netistä etsimään ohjetta ja päädyin blogiin Askartelua & Elämänmakuja (tuo blogi pitää penkoa läpi, mitä innoituksia sieltä saisi), jossa taas oli vinkki että Youtubesta löytyy ohjeita (miten en sitä sitten itse tajunnut?).

No sieltä löysin riittävän simppelin ohjeen, että minäkin ymmärsin:


  • Amerikkalaiseen tyyliin (miten ne oikeesti neuloo noin, en käsitä)
  • tai vaihtoehtoisesti Etelä-Suomen murteella. (tuostakin oli ilo ymmärtää useimmat sanat, menköön muille vitsinä, koska vitsiltä eestin kieli kuulostaa, jos ei ymmärrä sanoja)


Ja valmistakin tuli, lopulta:
Mutta itse tekemisestä... *Muutama ruma sana* Ei tuosta tottumisen jälkeenkään mitenkään nopeatekoista tullut, sanoivat nuo tuossa videossa mitä tahansa. Lanka oli koko ajan kippurassa ja sitä piti venytellä melkein silmukka silmukalta. Toki alkunopeuteen verrattuna työ eteni lähes tuplanopeudella ensimmäisen metrin jälkeen, mutta siihen ei kyllä paljoa vaadita.

Ei todellakaan syntynyt rakkautta tätä lankaa ja työtä kohtaan. Ei siis ole pelkoa, että seuraavat puoli vuotta blogini täyttyy vain näistä huiveista.

Tämä lähtee pakettiin ja lahjaksi, toivottavasti saaja tykkää, edes vähäsen. :)

1 kommentti:

  1. Ihan samat tuntemukset kuin minulla. Yhden tein ja en todella tekemisestä nauttinut. Piti vaan ostaa tuota lankaa, kun halvalla sai :D

    VastaaPoista