torstai 26. huhtikuuta 2012

Bloggarin bölinää bloggaamisen bössiksestä

Blogissa on vallinnut lyhyt mutta sitäkin vastenmielisempi hiljaisuus. Kova halu olisi esitellä kasa hiljattain vääntämiäni kortteja. Myös isoäidinneliö-rintamalla tapahtuneita edistysaskeleita esittelisin mielelläni. Mutta ei onnistu! Unohdin nimittäin kamerani koti-kotiin äidin hellittäväksi ja saan sen takaisin aikaisintaan vapuksi. Yhyy.

Tässä tuskassani olen sitten keskittynyt ihastelemaan blogini kävijämääriä. Kävijämäärä nimittäin ylitti jo ennen puoltakuuta rajapyykin, joka oli tähän astisessa blogini historiassa yhden kokonaisen kuukauden kävijääärän huippulukema (olipa vaikea kirjoittaa tuo lause). Siis reilussa viikossa! Nyt kuukauden lähestyessä loppuaan lukema taitaa olla jo yli kaksi kertaa entinen huippusaldo. Puhumattakaan että se aikaisempi ennätyskuukausi oli kauan sitten ja ilmeisesti muodostui suurimmaksi osaksi hakukoneista eikä todellisista lukijoista... Näppäimistön takana on siis leveä hymy ja pomppufiilis.Sinulle näkyvä kävijälaskuri on lisätty joskus kauan sitten, mutta kuitenkin huomattavasti blogin perustamisen jälkeen. Se ei siis näytä samaa lukemaa kuin Bloggerin oma kävijälaskuri täällä konehuoneen puolella. Tää moottori kertoo mulle, että se olisi käynnistetty jo yli 4600 kertaa!!! Uskomatonta! Hirrrveeeeen hirrveen ihanaa! (toim. huom. 15.5. laskuri on vaihdettu Bloggerin omaksi ja nyt lukemakin on oikein)

Kiitos jokaikiselle, joka sivuilla käy, on käynyt ja tulee käymään! 

Tässä itseriittoisessa suosiossa paistattelussa olen siis lillunnut ja samalla ajatellut, että teitä pitää myös palkita päivieni ilostuttamisesta. Olin ajatellut järjestäväni arvonnan vasta blogin täyttäessä 2 vuotta, mutta taidankin ponkaista sen pystyyn heti kun 5000 kävijän rajapyykki on ylitetty (olettaen että se tapahtuu vasta kun saan kamerani takaisin).

*hykertelyä ja käsien yhteenhieromista*

Nyt ei puutu enää kuin idea arvottavasta palkinnosta... *panee mietintämyssyn päähänsä*

Niin, ja ettei unohdu, kiitän teitä myös siitä, että saan lukea hauskoja, ihania ja jatkamaan kannustavia kommenttejanne. Niitä saa tulla toki enemmänkin, en pahastu siitä lainkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti