lauantai 15. lokakuuta 2011

Pöytälevy harvan hyllyn päälle

Eteisessä tarvitaan aina tasoa, jonka päälle laskea avaimet, puhelin ja muuta sellaista romua. Itselläni ei ollut tarkoitukseen sopivaa lipastoa tai pöytää valmiina. Nurkissani pyöri kuitenkin taimien kasvatusta varten tehty harva hyllykkö. Hankin sen päälle sopivan kappaleen vaneria ja päätin siitä tehdä irtonaisen levyn hyllyn päälle.

Mietin aika pitkään, että miten levyn käsittelisin, mutta sitten silmilleni hyppäsi irtonaisia sivuja lehdestä vuodelta 1949. Lamppu syttyi!Levyssä on siis erikeeper-vesiseoksella liimattuja lehtileikkeitä vanhoista sanomalehdistä. Sen päälle ihan epähuomiossa tuli vielä kerros erikeeper-vesiseosta ja vasta sen päälle pari kerrosta kiilto-kalustelakkaa. Minun piti kyllä laittaa kalustelakka suoraan lehtileikkeiden päälle, mutta purkit menivät sekaisin ja sitten kiroiltiin. Hyvin nuo kuitenkin toimivat keskenään, eikä reagoineet toisiinsa millään tavalla.Nyt kelpaa laskea töistä tullessaan avaimet pöydälle.

2 kommenttia:

  1. Hieno idea ja tuli tosi kivan näköinen :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kerta kaikkiaan mainio ajatus ja toteutus! Lopputulos on kaunis ja nuo lehdet ovat vain ehdottoman mainioita :D Itselläni iski katse välittömästi tuohon "Kirjeenvaihtajatar" -leikkeeseen ja jäin hykertelemään sen vuoksi.

    Hauskaa myös, että olet mattoja virkkaillut, minulla olisi juuri aikeena tehdä tuolla samalla mallilla virkattu matto, saa nyt vaan nähdä miten jämäkkä siitäkin sitten tulee, trikookuteesta kun meinasin minäkin sen tehtailla. Sinulla syntyi kuitenkin aika näpsäkän näköisiä matoista, vaikka sitä kokoa vähän harmittelitkin.

    VastaaPoista