sunnuntai 16. tammikuuta 2011

jätteistä käyttötavaraa, osa 2

Ystävä pyysi kahville mahdollisimman pian, ettei hänen miehensä ehdi polttaa minulle säilyttämiään pahvipurkkeja. Visiitillä kävi ilmi, että tuunaamani sukkapuikkopurkki oli nykyiseen sisustukseen väärän värinen ja yläkerran parvekkeeltakin puuttui vielä tuhkakuppi. Mikäs ongelma se on?

Kaupasta löytyi juuri oikean värisiä servettejä ja eikun liimaa haistelemaan!

Ensin liimasin liimalakalla servetin kissanruokapurkin kylkeen, ja sitten vielä lasipurkkiinkin, jotta saa ystäväni valita kumpi versio toimittaa paremmin tehtävänsä. Tietenkin tästä piti vielä tehdä setit sekä ylä- että alakertaan sopivilla väreillä:Ja sitten vielä se sukkapuikkopurnukka. Pringlespurkki sai päälleen pohjamaalia ja servetin, sarjaan sopivan tietenkin.  

Maalia riitti ja tuolla työhuoneessa on vielä varakappalekin kuivumassa...

Toim huom. Kissanruokapurkkien päällystäminen servettitekniikalla on täysin rehellisesti plagioitu idea. En vaan kuollakseni muista mistä blogista tuon idean varastin, joten jos jossakin näät, tiedät minun apinoineen kyseistä kädentaitajaa. 

1 kommentti:

  1. Ihana mun purkit :) On kyllä niin ihanaa kun joku viitsii ja jaksaa ja ennenkaikkea osaa.. Eli ne pari mun säilömää peltipurkkia siis siirtyy seuraavaan osoitteeseen.. mun ei tarvi enää koittaa niitä duunata :)

    VastaaPoista